Wyśmienite, delikatne danie główne. Roladki z filetów drobiowych faszerowane szpinakiem i mięsem drobiowym z cebulą i czosnkiem.
Jedna roladka waży od 90–110 gr
Cena dotyczy 1 kg produktu.
Filet drobiowy rozbity i zawinięty z farszem z drobiu i szpinaku z cebulą i czosnkiem.
Roladki są gotowe do spożycia, wystarczy je podgrzać w piekarniku bądź w kuchence mikrofalowej albo w garnku z niewielką ilością wody na wolnym ogniu pod przykryciem.
Jedna roladka waży od 90–110 gr
SKŁAD: 70% filet drobiowy, 25% szpinak, cebula, czosnek, śmietana, jaja, olej, sól, pieprz, przyprawa do drobiu: sól, papryka słodka, cebula, cukier, gorczyca bała, majeranek, kmin rzymski, imbir, rozmaryn, olej rzepakowy
PRODUKT BEZGLUTENOWY